Projecten

Project afdak

Bij dit project hebben we gewerkt met zeer veel geëmailleerd glas in wit en donkergrijs, dat een sterk contrast geeft en een warm gevoel geeft in combinatie met het hout.

De gebruikte materialen zijn zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en dus ook geschikt voor buitenshuis.

Geëmailleerd en gelakt glas is een materiaal met vele facetten. Het inspireert zo vaak als het licht reflecteert. Het brengt diepgang, beweging, licht en perspectief in uw kamer.

Voor maximale lichttoetreding is er over de volledige breedte van de woning een lichtstraat voorzien die tevens ook het gevoel geeft dat het afdak los van de woning staat.
Dit in combinatie met de glazen plafondbekleding resulteerd in een zeer mooie natuurlijk opgelichte ruimte … aangenaam om te vertoeven.

Alsook de mogelijkheid om zowel het afdak af te sluiten, als volledige open te stellen door middel van de grote glazen schuifwanden en glazen deuren is top en bied de gebruiker deze ruimte meer te benutten doorheen het jaar.
De profielloze glaspanelen garanderen dan weer een optimaal uitzicht op de tuin.

De combinatie met verschillende verlichtingssystemen creëert onder avond een gezellige sfeer.

De fraaie uitbouw aan de voorgevel is een constructie in donker gelakt glas, met ook de mogelijkheid deze ’s avonds op te lichten wat een zeer
verrassend effect geeft.
Hetzelfde materiaal werd ook gebruikt als plint onder de houten wanden en aan de onderkanten van de bezette buitenmuren.

Voor verder advies en toelichting,

uw vakman, Foubert Johan